Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Στα σκαριά ο νέος "ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ" του σχολείου μας


Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη δημιουργία ενός «ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ» αποκλειστικά για το σχολείο μας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, τόσο αυτών που παρέχουν υπηρεσίες όσο και αυτών που τις χρειάζονται.
Είναι πολλοί οι γονείς που ακόμη ανατρέχουν σε αυτόν για να βρουν και να στηρίξουν κάποιον επαγγελματία από το σχολείο, ενώ για την τρέχουσα σχολική χρονιά ευελπιστούμε στον εμπλουτισμό του με ακόμη περισσότερες ειδικότητες. 
Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί έως δικηγόροι και γιατροί) και θα σας ενδιέφερε να εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα, η διεύθυνση και το τηλέφωνό σας σε μια λίστα που θα μοιραστεί σε όλους τους μαθητές του σχολείου και θα αναρτηθεί στο 1οdimotikoportorafti.blogspot.gr, παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα (ΦΟΡΜΑ) σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Όσο γρηγορότερα την παραλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα φτιάξουμε και τον Οδηγό μας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει τη φόρμα και με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail του Συλλόγου:  1οdimotikoportorafti@gmail.com.

 

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.