Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΕΛΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ!!! ΤΟ ΚΕΦΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ... ΚΟΚΚΙΝΟ!!!



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος Αποκριάτικος Χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Ο σύλλογος θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει τους μικρούς μαθητές που με τόση  φαντασία και επιμέλεια  μεταμφιέστηκαν και μετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση σκορπίζοντας παντού τα χαμογελά τους παρασύροντας τους πάντες με τη ζωντάνια τους, τους γονείς, κηδεμόνες και  υποστηρικτές του συλλόγου μας που για ακόμη μία φορά απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το σχολείο και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας.
Η μεγάλη συμμετοχή και το κέφι των παιδιών και γονέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όλα τα παιδιά ντυμένα με αποκριάτικες στολές ενθουσιάστηκαν με τους τρεις ανιματέρ από το "Ονειροδρόμιο".
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλους όσοι έδωσαν το παρών, τους χορηγούς (το κατάστημα της εταιρείας "Wind", τον παιδότοπο "4mammys for kids", το εργαστήριο ζαχαροπλαστικης "Sahara") και φυσικά όλους τους γονείς που ανέλαβαν τη μουσική και συνέβαλαν καθοριστικά για να στηθεί ο πλούσιος μπουφές!

Και του χρόνου…


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.