Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά, 

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχόμαστε “Καλή πρόοδο & μια δημιουργική χρονιά” σε όλα τα παιδιά (ιδιαίτερα στα “πρωτάκια”) και τους δασκάλους τους! Ευχόμαστε επίσης “Καλή δύναμη” στη νέα διευθύντρια, την κα Γιασεμάκη Αικατερίνη.

Υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες της νέας Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων για εκπαίδευση όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου και αναβάθμισης της σχολικής ζωής.

Στόχος μας είναι να περνούν καλά τα παιδιά στο σχολείο και να το αγαπούν. Βασική μας επιδίωξη είναι αφενός να στηρίζουμε τη σχολική μας κοινότητα με όποιο μέσο διαθέτουμε (οικονομική υποστήριξη, χορηγίες, προσωπική εργασία, ιδέες, προτάσεις, πρωτοβουλίες κλπ.), αλλά και με τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που εμείς οργανώνουμε εκτός σχολικού ωραρίου, αφετέρου να καλλιεργούμε ακριβώς αυτό το αίσθημα της κοινότητας, να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας στο σχολείο και στην ανέλιξη των παιδιών μας.

Τόσο ως Σύλλογος όσο και ως Δ.Σ. προσβλέπουμε και επιζητούμε τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων γονέων, γιατί ο καθένας μας έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό ανάλογα με τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντά του στην κοινή μας προσπάθεια.

Ανακοινώσεις μας θα βρίσκετε πάντα στην αυλόπορτα του Σχολείου, στις τσάντες των παιδιών, στο ιστολόγιό μας (http://1odimotikoportorafti.blogspot.gr) και στη σελίδα μας στο facebook (Eίμαστε γονείς από το Πρώτο Δημοτικό Πόρτο Ράφτη).

Η επικοινωνία σας με το Σύλλογο μπορεί να είναι είτε προσωπική (τα πρωινά και το μεσημέρι βρισκόμαστε στην είσοδο του σχολείου), είτε ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (www.1odimotikoportorafti@gmail.com).


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ραπακιέττα Λάουρα (πρόεδρος), Μπαμπανιώτης Αντώνης (αντιπρόεδρος),
Κοσμά Αικατερίνη (γραμματέας), Ελευθερίου Πολυξένη (ταμίας), Γκάτσιος Γιάννης (μέλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.