Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!



Αγαπητοί γονείς,

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο Σύλλογος μας θα διοργανώσει Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά και πλούσια δώρα, τα οποία είθισται να προσφέρουν επιχειρήσεις της περιοχής μας, καθώς επίσης ιδιώτες, γονείς και άνθρωποι γενικά που θέλουν να στηρίξουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη.

Η κλήρωση πραγματοποιείται παραδοσιακά την ημέρα που παίρνουν οι μαθητές τους βαθμούς τους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας και οι λαχνοί διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. στην τιμή του ενός (1) ευρώ έκαστος.


Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο πέρυσι καταφέραμε με τη δράση αυτή να ενισχύσουμε το ταμείο μας κατά το ποσό των 1.000 ευρώ, μέρος του οποίου δαπανήθηκε για τον βιντεοπροβολέα που αγοράσαμε στο σχολείο, για τα σχολικά είδη που δώσαμε στα παιδιά στην αρχή της χρονιάς, κλπ.

Επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία και για να έχει επιτυχία και η φετινή Λαχειοφόρος Αγορά ζητάμε τη βοήθειά σας. Είτε να προσφέρετε για την κλήρωση (όσοι έχετε φυσικά τη δυνατότητα) κάποιο δώρο, είτε να απευθυνθείτε σε επιχειρήσεις της περιοχής μας που θα μπορούσαν να κάνουν κάποια χορηγία στον Σύλλογό μας.

Η βοήθειά σας αυτή θα είναι πολύτιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ


Με εκτίμηση
Τα μέλη του Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.