Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Στις 20/10 η φωτογράφιση των μαθητών - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογράφιση των μαθητών, η οποία περιλαμβάνει την ομαδική κάθε τάξης και την ατομική κάθε μαθητή.

Το κόστος κάθε πακέτου είναι 10 ευρώ και θα περιλαμβάνει: έναν ανοιχτό φάκελο 33Χ75 εκ. με την ατομική φωτογραφία του παιδιού στο εξώφυλλο, ομαδική αφίσα 20Χ30 εκ., τρεις ατομικές 15Χ21 εκ., τέσσερις ατομικές 4Χ6 εκ. σε φωτογραφικό χαρτί 10Χ15 εκ. Θα περιλαμβάνει, επίσης, ημερολόγιο και ένα παιχνίδι-έκπληξη!

Όσοι γονείς ή κηδεμόνες ΔΕΝ επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στη φωτογράφιση, παρακαλούμε να επιστρέψουν την παρακάτω φόρμα συμπληρωμένη στα μέλη του Δ.Σ. μέχρι την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Οι υπόλοιποι παρακαλούνται να εξοφλήσουν τα πακέτα - όταν φυσικά τα παραλάβουν - διότι για κάθε απλήρωτο πακέτο επιβαρύνεται το ταμείο του Συλλόγου και κατά συνέπεια το σύνολο των μαθητών-γονέων.

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Δ.Σ.

ΔΕΝ επιθυμώ τη συμμετοχή του παιδιού/των παιδιών μου (ΟΝΟΜΑ-ΤΑΞΗ)
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................στη φωτογράφιση.


                                                                                                Υπογραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.