Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΠΑΖΑΡΙ; ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


Τα προηγούμενα χρόνια ο Σύλλογος μας κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά το ταμείο του υλοποιώντας διάφορες δράσεις. Από τις πιο επιτυχημένες ήταν τα Παζάρια μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, βιβλίων και παιχνιδιών όπου όλα τα είδη πωλούνταν στην τιμή του ενός (1) ευρώ.

Η απήχηση στους κατοίκους του Πόρτο Ράφτη ήταν τεράστια, γεγονός που φάνηκε από τη μεγάλη προσέλευση στο σχολείο μας, ενώ όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν είχαν προορισμό τα παιδιά μας και το σχολείο.

Στόχος του Συλλόγου είναι να πραγματοποιηθεί και φέτος ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο Παζάρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Για να είναι, ωστόσο, αυτό εφικτό απαιτούνται δύο πράγματα:

Α) Εθελοντές, δηλαδή χέρια που θα βοηθήσουν στο στήσιμο του παζαριού στην αίθουσα δραστηριοτήτων το απόγευμα της Παρασκευής 15/12 και στο μάζεμά του το πρωί της Δευτέρας 18/12.

Β) Άτομα που θα προσφέρουν σε πολύ καλή κατάσταση μεταχειρισμένα είδη  και θα τα φέρουν στο σχολείο μας έως και την Παρασκευή 15/12.

Για να λάβει η πρωτοβουλία αυτή «σάρκα και οστά» και να προλάβουμε να ετοιμάσουμε τις απαραίτητες ανακοινώσεις και αφίσες με τις οποίες θα διαφημίσουμε το Παζάρι μας στο Πόρτο Ράφτη, παρακαλούμε δηλώστε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο e-mail του Συλλόγου μας (1odimotikoportorafti@gmail.com) μέχρι και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ή επιστρέφοντας την παρακάτω φόρμα συμπληρωμένη.

Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ________________________________________________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: _______________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.