Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Τα θέματα προς συζήτηση είναι:

-Αναπλήρωση του κενού που έχει δημιουργηθεί στο Δ.Σ. μετά από παραίτηση μέλους

-Καθορισμός της στάσης του Συλλόγου και των ενεργειών που απαιτούνται για το θέμα της ΜΟΝΩΣΗΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ειδικότερα, παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις στο πρόσφατο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για το Κτιριακό ότι η μόνωση είναι θέμα χρόνου, η απάντηση του Αντιδημάρχου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου που ήρθε στο e-mail μας ανατρέπει τα δεδομένα αφήνοντας να εννοηθεί ότι η υλοποίηση του έργου θα είναι μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία, καθώς δεν έχει συνταχθεί καν σχετική μελέτη! Γεγονός που αφήνει εκτεθειμένα τα παιδιά μας στην υγρασία και εντείνει την ανησυχία μας για τις συνέπειες από έναν ισχυρό σεισμό μιας και οι οροφές είναι πλέον άκρως επικίνδυνες από την διάβρωση.

Η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση είναι ιδιαιτέρως σημαντική, προκειμένου να ληφθεί η πιο συμφέρουσα για τα παιδιά μας απόφαση και η οποία θα αντιπροσωπεύει όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς.

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.