Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 ψηφίζουμε για νέο Δ.Σ., Εξελεγκτική Επιτροπή και εκπροσώπους στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Ώρες : 11:00 – 14:00 και 16:00 – 19:00 στο σχολείο 

Η συμμετοχή σας στις προσεχείς εκλογές είναι απολύτως αναγκαία, καθώς για να έχει εκπροσώπηση ο Σύλλογος, χρειάζεται να ψηφίσουν γονείς που αντιπροσωπεύουν το 1/3 των μαθητών του σχολείου, δηλαδή ν’ αντιπροσωπεύονται τουλάχιστον 89 μαθητές !! 

·  Δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν μόνο τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο. Το ποσό (5 ευρώ) μπορεί να καταβληθεί την ημέρα της Εκλογικής Διαδικασίας. 

·    Απαγορεύεται η ψηφοφορία δια Αντιπροσώπου (Υπεύθυνη Δήλωση). 

·    Η απόδειξη της Ταυτοπροσωπίας για τη συμμετοχή στην διαδικασία θα αποδεικνύεται από επίσημο Κρατικό Έγγραφο (Αστυνομ. Ταυτότητα, Διαβατήριο, Άδεια Διαμονής, Δίπλωμα Οδήγησης, Βιβλιάριο Ασθενείας). Πέραν αυτών η Εφορευτική Επιτροπή δεν θα επιτρέπει τη συμμετοχή στη διαδικασία. 

Θεωρούμε την παρουσία σας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και την καθοριστική παρουσία του στα δρώμενα του σχολείου. 

Ο Σύλλογός μας διαθέτει  και Σελίδα στο Facebook (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη) από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις του.

To e-mail μας είναι: 1odimotikoportorafti@gmail.com 

Με εκτίμηση,

Το απερχόμενο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.