Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Αθλητικό Εργαστήρι: «Με λίγο σάλιο σώζεις ζωές»

Ο προπονητής του Αθλητικού Εργαστηριού και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προσκαλούμε τους μικρούς αθλητές μας και τους γονείς τους να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την Κυριακή 27 Απριλίου στο Κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» έναν Φιλικό Αγώνα Μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών (Θα αγωνιστεί και ο προπονητής μας). 
 
Συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο οποίος θα ανακηρυχτεί σε επίτιμο μέλος του ΣΕΟ.


Η συμμετοχή όλων μπορεί να σώσει ζωές!

Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στη γενικότερη εκστρατεία «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», που έχει εκπονήσει ο ΣΕΟ για τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού για τη νέα τράπεζα μυελού των οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και το απλό της διαδικασίας της κατάθεσης δείγματος σάλιου σε ειδική κινητή μονάδα, που θα βρίσκεται εντός του γηπέδου.

Το κόστος μεταφοράς με το πούλμαν είναι 4 ευρώ ανά ενήλικα, ενώ τα έξοδα των παιδιών του «Αθλητικού Εργαστηριού» θα τα καλύψει ο Σύλλογος. Η είσοδος στο γήπεδο είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τα παιδιά θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 9:30 το πρωί της Κυριακής του Θωμά μπροστά από το βιβλιοπωλείο «Οίδα».

Δηλώσεις Συμμετοχής και η καταβολή των χρημάτων θα γίνονται δεκτά μέχρι και την Παρασκευή 25 Απριλίου την ώρα των προπονήσεων. Υπενθυμίζεται ότι μία έκτακτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα τηςΤετάρτης 23/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.