Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δυναμική παρουσία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ σ' έναν αγώνα με όραμα ... ελπίδας!


Έναν ξεχωριστό αγώνα Μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών παρακολούθησαν την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 οι μικροί αθλητές, οι γονείς τους και φίλοι του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ» του σχολείου μας.
Τα παιδιά μας ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, χειροκρότησαν όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα τον προπονητή του εργαστηριού μας κ. Γιώργο Αγιασωτέλη!
 Ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου, εντάσσεται στη γενικότερη εκστρατεία «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», που έχει εκπονήσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών για τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού για τη νέα τράπεζα μυελού των οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στην προσπάθεια συμμετείχαν επίσης ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.




 «Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες που έχουν στρατευτεί στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο ως σημαιοφόροι στην εκστρατεία εθελοντών δοτών μυελού των οστών, τόνισαν πως η συμμετοχή όλων μπορεί να σώσει ζωές» δήλωσε η πρόεδρος του  Συλλόγου «Ελπίδα» κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αγώνα τιμήθηκε ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο οποίος ανακηρύχθηκε σε επίτιμο μέλος του ΣΕΟ και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «Ελπίδα».

Ο Νίκος Γκάλης, με μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε για την αναγνώριση αλλά και την αγάπη του κόσμου. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ο Σύλλογος Ολυμπιονικών με έκανε επίτιμο μέλος του. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Περιστερίου και με τις εκδηλώσεις του έδειξε την αγάπη και την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.




Όσοι έδωσαν το παρών ενημερώθηκαν από την κινητή μονάδα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», για την αξία της εθελοντικής προσφοράς αλλά και για το πόσο απλή είναι η διαδικασία κατάθεσης δείγματος, ώστε να γίνει κάποιος υποψήφιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.
 



Οι Παλαίμαχοι (ομάδα του ΣΠΑΚΕ με την οποία αγωνίστηκε ο προπονητής μας) νίκησαν την ομάδα των Ολυμπιονικών του Πεδουλάκη, του Σιγάλα, του Τσαρτσαρή, του Βασιλόπουλου. 

Σημειώνεται ότι το παρών έδωσαν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, που έκανε και το τζάμπολ του αγώνα των παλαιμάχων, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και άλλοι.  
Πρώτος διαιτητής του αγώνα των Παλαιμάχων ήταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής, με συνοδοιπόρους τους τους Σιδέρη, Μουζάκη, Παπαδημητρίου.

















ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27387&subid=2&pubid=33441501

http://www.star.gr/Pages/Athlitika.aspx?art=225147&artTitle=enas_xechoristos_agonas_mpasket_gia_ton_syllogo_orama_elpidas_


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.