Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ "ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ" ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ


Αγαπητοί γονείς,  

Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση Γονέων ζητάει τη βοήθειά μας στην προσπάθεια συγκρότησης «ομάδων δράσεων» με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού και της εκπαίδευσης που αξίζει στα παιδιά μας.

Στο πλαίσιο από αυτό καλεί όσους γονείς επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποια από τις παρακάτω ομάδες:  

·         Επικοινωνία: θα διαχειριστεί την εγκυρότερη ενημέρωσή των γονέων με δημιουργία νέου ομαδικού ηλεκτρονικού ταχ/μείου (mailing list), τη δημιουργία σελίδας στο Facebook, οικονομικής αγοράς αποστολής SMS​ μέσω διαδικτύου και αναβάθμισης του Blog μας. Επίσης θα κατηγοριοποιηθούν και οι ενημερωτικές αποστολές δράσεων και αιτ​ημάτων μας προς τα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ. Υπεύθυνοι: Ν. Κασίμης, Ρία Γάτου, Χρ. Σωτηρόπουλος, Γ. Σαμουρέλης.

·         Κτιριακό: θα διαχειρίζεται την υπόθεση της Σχολικής Στέγης. Υπεύθυνος: Γ. Κορδής. 

·         Ναρκωτικά: θα διαχειριστεί το πιο ευαίσθητο αντικείμενο για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΛΗΨΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ συνεργαζόμενη με όλα τα σχολεία και τους φορείς. Υπεύθυνος: Θ. Παπαγεωργίου. 

·         Πολιτισμός-Αθλητισμός: σε συνεργασία με την ομάδα Ναρκωτικών θα δημιουργούν εκδηλώσεις, δραστηριότητες και παρεμβάσεις για τα παιδιά μας. Υπεύθυνοι: Παντ. Τερλεμές, Νικ. Δουλγεράκης. 

·         Αλληλεγγύη: σε συνεργασία με τους Δ/ντες των σχολείων και τους Συλλόγους θα αναπτυχθούν σχέσεις αλληλεγγύης μεταξύ των γονιών και με, διακριτικό τρόπο, θα καταγραφούν οι ανάγκες παιδιών που δυσκολεύονται.  

Η Ένωση Γονέων περιμένει τη συμμετοχή μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.