Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ




Αγαπητοί γονείς,

Την Τετάρτη 21/2/2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής για τα κτιριακά θέματα των σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου παρουσία, μεταξύ άλλων, του Αντιδημάρχου Παιδείας & Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Άγγελου Ρούση.

Σκοπός της επιτροπής, είναι η παρακολούθηση των θεμάτων που αφορούν στα κτιριακά προβλήματα των σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, η εξεύρεση και προώθηση λύσεων, με στόχο την όσο δυνατόν αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διεκπεραίωσή τους. Η επιτροπή θα συνεδριάζει περίπου μία φορά το μήνα, σε περίπτωση όμως εκτάκτων αναγκών θα γίνονται και συναντήσεις νωρίτερα.

Εκεί λοιπόν υπήρξε η διαβεβαίωση ότι τόσο για το 1ο Δημοτικό όσο και για το 3ο Νηπιαγωγείο Πόρτο Ράφτη έχει περάσει από την οικονομική επιτροπή του Δήμου ο διαγωνισμός για τις μονώσεις των δύο κτιρίων, και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί, ώστε να γίνει η ανάθεση και να προχωρήσουν οι συντηρήσεις.

Επιπλέον,  ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη έστειλε στις 02/03/2018 επιστολή στον κ. Ρούση ζητώντας να μάθει εάν συντάχθηκε η μελέτη για τη μόνωση του σχολείου και αν θα μπορούσε να την λάβει και γραπτώς.

Ο κ. Ρούσης επικοινώνησε τηλεφωνικά την ίδια μέρα με την γραμματέα του Συλλόγου και την διαβεβαίωσε ότι το έργο θα υλοποιηθεί κανονικά, αν όχι μέσα στο Πάσχα που θα κλείσουν τα σχολεία, τότε σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι. Απέδωσε τις καθυστερήσεις στο γεγονός ότι όλη η διαδικασία γίνεται πλέον ηλεκτρονικά και υποσχέθηκε να απαντήσει στο αίτημα του Συλλόγου και γραπτώς. Η γραπτή απάντηση εκκρεμεί.

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.