Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αίτημα επισκευής μικροφωνικής εγκατάστασης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Πόρτο Ράφτη, 17 Μαρτίου 2014

Αρ. Πρωτ. 416/17-03-14

Προς:

-Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Μαρκοπούλου κα Κιμπιζή Μαρία
-Σχολική Επιτροπή Δήμου Μαρκοπούλου

Κοινοποίηση:
-Διευθυντή 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη κ. Μητρόπουλο Γεώργιο
-Εκπρόσωπο Σχολικής Επιτροπής κ. Μαυρομμάτη Ελευθέριο

ΘΕΜΑ: ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μικρόφωνα που υπάρχουν στο σχολείο μας και η κονσόλα της μικροφωνικής είναι σε άθλια κατάσταση. Η κονσόλα χρήζει άμεσα επισκευής ή αντικατάστασης.
Τα σχολείο μας χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερα μικρόφωνα καθώς ο πολυχώρος όπου πραγματοποιούνται γιορτές και εκδηλώσεις δεν έχει τη μόνωση που απαιτείται. Το αποτέλεσμα είναι ο ήχος που στέλνει το μικρόφωνο στα ηχεία να επιστρέφει πίσω και να μην ακούγεται τίποτα. Σημείωση ότι το ένα και μοναδικό μικρόφωνο είναι και αυτό χαλασμένο.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο τεχνικός, ο οποίος κλήθηκε το Σάββατο 15/3 από τους δασκάλους να έρθει να ελέγξει τη μικροφωνική και παρέμεινε στο σχολείο μας για περίπου 4 ώρες. Παρούσα στη διάρκεια του ελέγχου ήταν και η πρόεδρος του Δ.Σ. (Ραπακιέττα Λάουρα), η οποία επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Η τιμή που μας δόθηκε για τα τέσσερα μικρόφωνα και τα καλώδια που απαιτούνται (διότι είναι όλα κατεστραμμένα) είναι περίπου 400 ευρώ. Για την επισκευή της κονσόλας που θα χρειαστεί αργότερα δεν μας έχει δοθεί προσφορά.

Επειδή τα χρονικά περιθώρια στένεψαν και τη Δευτέρα 24 Μαρτίου θα γίνει στο σχολείο η γιορτή για την 25η Μαρτίου και επειδή ο τεχνικός θέλει μία απάντηση το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαρτίου, παρακαλούμε για μία άμεση απάντησή σας.

Ο τεχνικός που κλήθηκε από τους δασκάλους είναι ο κ. Πέτρου Ιωάννης με τον οποίο ήδη ο δήμος Μαρκοπούλου έχει συνεργασία. Το τηλέφωνο του κ. Πέτρου είναι το: 6944767236

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος 
ΡΑΠΑΚΙΕΤΤΑ ΛΑΟΥΡΑ 

Η Γραμματέας
ΚΟΣΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.